Deputatul Mihaela Huncă a trecut la Partidul Pro România: Am decis să fac parte dintr-o echipă care respectă valorile autentice

victor ponta daniel constantin mihaela huncaFostul deputat PSD de Botoșani, Mihaela Huncă, a trecut la Partidul Pro România. Aceasta a și-a depus, luni, adeziunea la partidul condus de Victor Ponta, declarând că actul făcut este unul de normalitate.

like facebook, stiri, botosaniPentru mine astăzi este o zi importantă pentru că am decis luni, 17 septembrie, să îmi depun cererea de adeziune la Pro România. Am decis să fac parte dintr-o echipă care respectă valorile autentice, o echipă cărei îi pasă de noi, cetățenii de rând. Am ales democrația în locul autocrației. A fost  greu ca după 18 ani în PSD, unde am fost un soldat disciplinat să iau această decizie, pentru că drumul pe care se mergea nu mai era cel pe care ne-am angajat către dvs, , botoșănenii. A fost un act de normalitate”, a menționat Mihaela Huncă.

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, a spus că pasul făcut de Mihaela Huncă a fost unul normal, precizând totodată că ”această coaliție a derait de la obiectivele pe care le-am stabilit”

Suntem mândri că este parte a echipei noastre. Nu poutem decât să ne bucurăm. Și alți oameni de calitate vor veni în partidul nostru. La Botoșani am avut cel mai mare număr de oameni care s-a înscris în Pro România”, a precizat Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *