FOTO! Liderul Pro România, Victor Ponta, a ajuns la Botoșani. De cine a fost însoțit și ce simpatizanți surpriză au participat la întâlnirea cu fostul premier

pro romania sedinta 1Fostul premier al României, Victor Ponta, care este în prezent lider al partidului Pro România, a ajuns luni, la Botoşani. El a venit însoțit de fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin, dar și de fostul deputat al PSD Botoșani, Mihaela Huncă, primarul de Păltiniș, Costel Romanescu, precum și de primarul de Pomârla, Dumitru Chelariu, președintele interimar Pro România.

Acesta a ajuns la Hotel Belvedere, la o întrevedere cu membrii şi simpatizanţii partidului.

like facebook, stiri, botosaniPrintre participanții la întânirea cu fostul premier s-au numărat fostul subprefect Daniela Beclea, fostul viceprimar al municipiului Botoșani, Marius Buliga, fost membru PDL, fostul senator PDL, Stelică Strugariu, fostul primar al municipiului Dorohoi, Sergiu Lungu.

victor ponta daniel constantin mihaela hunca 1

stelica strugaru pro romania

daniela beclea si marius buliga la pro romania

3 thoughts on “FOTO! Liderul Pro România, Victor Ponta, a ajuns la Botoșani. De cine a fost însoțit și ce simpatizanți surpriză au participat la întâlnirea cu fostul premier

  1. Ieri am scris un comentariu la acest articoll, e drept ca nu era unul elogios la adresa lui Ponta, de ce nu l-ati publica?
    Comentariul nu continea cuvinte triviale, nu era jignitor, de ce cenzurati?
    Nu e prima data cand o faceti!

  2. Ponta a adunat la firma lui politica toti care nu au loc in alte partide, strungaru ajuns de la pdl actualul pnl de rasul lumii ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *