Un șofer băut a ajuns cu mașina în șanț, după care a părăsit locul accidentului și a plecat acasă

masina-in-sant1-300x242Un bărbat de 60 de ani din comuna Durneşti care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul naţional DN 29 D, pe raza localităţii de domiciliu, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului.

like facebook, stiri, botosaniDupă producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul producerii acestuia fiind depistat de organele de poliţie la domiciliu.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, rezultând valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată din luna octombrie 2016.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *