Sora Ioanei Ignat, apariție inedită la Vocea României 2018. Reacția juraților!

madalina ignatSora Ioanei Ignat a călcat pe urmele ei, participând la Vocea României 2018. Mădălina Ignat a interpretat cunoscuta piesă a Rihannei, Unfaithful, în audițiile pe nevăzute ale sezonului 8. Unfaithful este cel de-al doilea single extras de pe albumul A Girl Like Me, al cântăreței din Barbados. La scurt timp de la data lansării, piesa a devenit un hit la nivel internațional.

like facebook, stiri, botosaniDeși timbrul Mădălinei este unul cu adevărat deosebit, la fel ca cel al surorii ei, emoțiile au cuprins-o, iar lucrul acesta s-a simțit în vibrația vocii ei. Niciunul dintre jurați nu și-a întors scaunul deși Smiley a fost pe punctul de a o face.

Pe tot parcursul reprezentației sale, Mădălina și-a întors privirea către cei care au venit să o susțină. Cu toate că după încheierea interpretării scaunele nu s-au întors, Andra, Smiley și Irina Rimes și-au părăsit scaunele de antrenori pentru a vedea cine a cântat.

Ajunși în culise, aceștia au fost extrem de surprinși să o regăsească acolo pe Ioana, despre care aparent chiar discutaseră cu puțin timp în urmă. Andra a încurajat-o pe Mădălina, spunându-i că are încrederea că poate da mai mult.

Deși nu a reușit să întoarcă niciun scaun, suntem convinși că Mădălina se va reîntoarce și ne vom bucura de vocea și timbrul ei deosebit în lunile sau anii ce urmează.

Ioana Ignat a participat la Vocea României în anul 2016 și a fost o concurentă a antrenorului Marius Moga.

Sursa: verdict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *