FOTO Sute de voluntari, printre care pompieri, polițiști și jandarmi, au strâns gunoaie în cadrul campaniei Let’s Do It, Romania

stiri, botosani, stiri din botosani, curatenie (14)Sute de voluntari, printre care pompieri, polițiști și jandarmi, au strâns gunoaie, sâmbătă, în cadrul campaniei Let’s Do It, Romania.

Peste 70 de polițiști voluntari au făcut curatenie pe DE 58, la iesirea spre Iasi, către Zăicești.  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au curățat lacul cu nuferi de la Ipotești și pădurea Guranda.

like facebook, stiri, botosaniJandarmii implicați în cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie au mers împreună cu polițiștii locali în zona Rediu, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție au curățat zona Lebăda. Militarii de la UM 01189 au  curățat zona poligonul militar- ANL Iași.

Echipa locală a campaniei “Let’s Do It, Romania!” a beneficiat de un sprijin puternic din partea Inspectoratului Școlar Botoșani care, de asemenea, s-a implicat sâmbătă în acțiunea de curățenie.Voluntarii au primit  saci și mănuși pentru a putea colecta deșeurile din zonele care le-au fost alocate.

Operatorii de salubritate implicați au anunțat că până miercuri cel târziu vor ridica toți sacii colectați de voluntari.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *