Președintele PNL, despre majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului: Cei de la Diasil propun o mărire care să se aplice și retroactiv

gunoiPreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a lansat noi critici la adresa Consiliului Județean, respectiv a firmei care administrează depozitul de gunoi de la Stăuceni, societatea Diasil, cu privire la intenția de creștere a tarifelor de depozitare a gunoiului. Șoptică a spus că tarifele propuse sunt eronate, iar calculele nu sunt corecte.

like facebook, stiri, botosaniLiberalul a afirmat că în comisii reprezentanții CJ au precizat că această majorare nu va afecta populația și că gunoiul nu va fi scumpit, însă ”nu au precizat de unde or să ia acești bani”.

Așteptăm din partea acestei comisii de negociere un calcul clar, un calcul transparent ca să poată fi prezentat public, ca să știm ce avem de făcut. Noi nu ne opunem reactualizării prețului, dar vrem să fie un calcula cât mai transparent”, a menționat Șoptică.

Nu se poate să ni se aducă în față un document în septembrie 2018, care să propună măriri din septembrie 2017. Când vom avea calculele exacte și transparente vom vota și se va aplica doar din momentul votului. Cei de la Diasil propun o mărire care să se aplice și retroactiv”, a mai spus Șoptică.

Proiectul a fost retras de două ori până acum de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local.

 

2 thoughts on “Președintele PNL, despre majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului: Cei de la Diasil propun o mărire care să se aplice și retroactiv

  1. Vrajeala a la șoptită,ce ei dacă vin la conducere nu măresc,sunt la fel de prosti ca pesedistii.In romania dacă nu te pricepi la nimic,Si te simti capabil să fii i mare jigodie te bagi in politica.Pe lângă faptul că nu există dreapta sau stânga,se baga fiecare unde crede că ajunge mai repede la furat

  2. O fractura logica se intrevede in zare: daca calculele nu sunt transparente, cum putem trage concluzia ca ele sunt eronate? Cineva mananca la ciuperci, si nu sunt comestibile.
    Ca sa nu mai zic ca in Proiectul de hotarare, de pe siteul CJ, era precizata ca data de aplicare a noilor tarife 1 septembrie 2018. In conditiile in care Proiectul era propus pentru sedinta ordinara din august 2018. Asadar retroactivitate canci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *