Botoșănenii, așteptați sâmbătă să participe la campania “Let’s Do It, Romania!”. Firma Admir, partener al acțiunii

Let's Do It, Romania TNL, stiri, botosaniBotoșănenii sunt invitați, cu mic, cu mare, sâmbătă, începând cu ora 9.00 la marea curățenie organizată în cadrul campaniei “Let’s Do It, Romania!”,cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie.  Obiectivul numărul 1 al campaniei de anul acesta este ca într-o singură zi, în toată țara, să iasă la curățenie un milion de voluntari. Asta înseamnă cel puțin 20.000 de voluntari la nivelul județului Botoșani.

Pentru prima dată de când se organizează campania “Let’s Do It, Romania!”, colectarea deșeurilor de către voluntari se va face selectiv. Voluntarii vor ridica, sâmbătă dimineață, de la Garda de Mediu Botoșani (Calea Națională), precum și de la Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani (Bulevardul Mihai Eminescu) saci și mănuși în funcție de numărul grupului din care fac parte.

like facebook, stiri, botosaniColectarea se va face în saci diferiți în funcție de tipul deșeurilor după cum urmează: hârtie, plastic, aluminiu. Odată terminată zona, liderul desemnat al grupului de voluntari va comunica numărul sacilor colectați, zona și numărul voluntarilor prezenți.

În județul Botoșani, ediția 2018 „Let’s Do It, Romaniaeste posibilă datorită implicării active a Instituției Prefectulu și a structurilor locale aparținând Ministerelor Mediului, Educației Naționale, Apelor și Pădurilor, Turismului, Afacerilor Externe, Apărării Naționale, alături de Primăria Botoșani, Jandarmeria Română, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România. Partenerul principal al campaniei este Kaufland România, alți parteneri fiind S.C Admir S.R.L., asociațiile Buzzmedia, Papucul Doamnei, Optim și Centrul Europe Direct din Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *