FC Botoșani joacă, sâmbătă, cu Dunărea Călărași. Enache: Va fi un joc de luptă, un joc în care orice greșeală va costa

costel enache, stiri, botosani, fc botosaniFC Botoșani va întâlni, sâmbătă, 15 septembrie, în deplasare echipa Dunărea Călărași, de la ora 15.00, pe arena Ion Comşa. În etapa precedentă, Dunărea a cedat la Sf. Gheorghe cu 1-0 în faţa celor de la Sepsi, iar FC Botoşani a obţinut o remiză surprinzătoare la Voluntari, 2-2 cu FCSB. Dunărea şi FC Botoşani sunt vecini în clasament, ocupând locurile 9 şi respectiv 10.

Înaintea meciului de sâmbătă, antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, a declarat că obiectivul echipei este acela de a obține punctele puse în joc prin „concentrare, dăruire și dorință”.

„E cazul să fim și eficienți din toată activitatea. Sigur, nu ne așteaptă jocuri ușoare și mă refer la următoarele jocuri, sunt jocuri importante, sunt jocuri directe, cu echipe cu același statut ca și al nostru și atunci lucrurile astea valorează foarte mult. Dunărea e o echipă care a uimit începutul de campionat, cu rezultate mult peste așteptările tuturor. E o echipă cu mult entuziasm, e o echipă bine organizată și din punctul ăsta de vedere sper ca noi să fim pregătiți pentru joc. Va fi un joc de luptă, un joc în care orice greșeală va costa sau orice delăsare va fi foarte importantă. E nevoie de toată energia,  de toată participarea din punct de vedere mental, din punct de vedere sufletesc și din punct de vedere fizic. Condițiile acestea sunt absolut obligatorii pentru că din alte puncte de vedere nu-mi fac griji de niciun fel. Mi-am văzut jucătorii, îi cunosc și am foarte mare încredere în ei, știu foarte bine ce potențial au. Dacă plecăm cu încredere, cu concentrare și cu determinare, vom veni cu rezultate”, a declarat Enache.

like facebook, stiri, botosaniAntrenorul susține că cei de la Dunărea au un atu important: entuziasmul.

„Din punctul acesta de vedere trebuie să echilibrăm și noi balanța, cu încredere și entuziasm. Suntem o echipă încă în formare, dar o echipă care poate spune multe pe teren și acolo cred că se va face diferența, în cadrul jocului. Mai mult, eu cred că aveam câteva atuuri și din punct de vedere individual. Avem jucători care pot destabiliza adversarul, avem jucători care pot crea diferențe. Mă bazez mult și pe lucrul ăsta”, a spus Enache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *