Bărbatul care a lovit cu motocicleta o fetiță și a fugit, scapă de arest preventiv. Ce au decis procurorii în cazul său!

sofer retinut, stiri , botosani, flamanzi, accidentBărbatul de 47 de ani care a lovit, în noaptea de luni spre marți, cu motocicleta o fetiță de 12 ani și apoi a fugit a scapat de arest preventiv. Bărbatul a fost reținut de polițiștii de circulație, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani au dispus instituirea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pe numele acestuia.

Vă reamintim că Petrică Dima, din Flămânzi, a băut foarte mult și, deși nu avea permis de conducere, a urcat pe o motocicletă.

În timp de se deplasa pe strada 1907 din Flămânzi, acesta a lovit cu motocicleta o fetiță de 12 ani, care tocmai se dăduse jos de pe bicicletă pentru a se feri din calea lui.

sofer retinut, stiri, botosani, flamanzi, accidentImediat după accident, bărbatul a dispărut, fiind găsit acasă la un prieten. Când a fost identificat de polițiști, el avea o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebook, stiri, botosaniFetița, care a fost lovită la față și la un picior, a fost dusă la spital.

„Motociclistul” este acuzat de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *