Membrii Comitetului Executiv Județean al PSD Botoșani îi cer Mihaelei Huncă să renunțe la mandatul de deputat pe care l-a obținut pe listele PSD

parlamentarii-psd-de-botosaniMembrii Comitetului Executiv Județean al PSD Botoșani, întrunit luni, 10 septembrie, cu unanimitate de voturi i-au solicitat deputatului Mihaela Huncă, care și-a dat demisia din partid, să facă un act de demnitate și să renunțe la mandatul de deputat pe care l-a obținut pe listele PSD. Aceștia consideră că nu îi mai reprezintă pe alegătorii care au votat acest partid.

like facebook, stiri, botosaniComitetul Executiv Județean al PSD Botoșani a hotărât totodată cu unanimitate de voturi ca parlamentarii social-democrați botoșăneni să susțină programul de guvernare și să adopte în Parlament în continuare toate proiectele legislative necesare îndeplinirii acestuia.

Toți primarii PSD au mers în campania electorală și au cerut votul alegătorilor pentru programul de guvernare propus de conducerea partidului. Ne-am pus cuvântul nostru în joc pentru că noi credem în acest program și avem datoria cu toții, fie primari, fie parlamentari să realizăm acest program în beneficiul oamenilor de la care am primit încrederea”, a declarat primarului municipiului Dorohoi Dorin Alexandrescu.

Deputatul Mihaela Huncă și-a anunțat retragerea din Partidul Social Democrat (PSD). Parlamentarul susține că atunci când a intrat în politică în anul 2000 a luat o decizie bine cumpănită, însă acum nu poate să accepte sintagma ”două Românii”.

3 thoughts on “Membrii Comitetului Executiv Județean al PSD Botoșani îi cer Mihaelei Huncă să renunțe la mandatul de deputat pe care l-a obținut pe listele PSD

  1. Capete de slugi pzd-iste! Dar cand ati racolat meduze de la PNL si partidul lui Diaconescu a fost bine, nu-i asa, slugi de infractori??!

  2. sunt un pensionar care a suferit pe vremea portocaliilor de la pnl va rog nu ne lasati pe mana terorii portocalii acum galbejite !
    daca vin iar ne iau pensiile si salariile !

    1. Daca tu crezi asta, regret s-o spun dar ai trait degeaba… Te gandesti doar la pensia ta amarata dar nu te gandesti deloc la cei care muncesc din greu sa ti-o asigure si care, de foarte multe ori, traiesc mult mai greu decat cei pensionati la 45-50 de ani. Noi ne vom pensiona la 65 de ani (daca vom mai apuca varsta asta…), asa ca mai taci dracu’ din gura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *