Peste 16 milioane lei au intrat în bugetul municipiului Botoșani. Banii vor fi folosiți pentru dezvoltare

catalin flutur 1Primarul Cătălin Flutur a anunțat luni că în bugetul municipiului Botoșani au intrat peste 16 milioane lei, banii provenind din corecția financiară la proiectul vizând reabilitarea sistemului de termoficare. Suma primită de la Ministerul Finanțelor și Ministerul Fondurilor Europene reprezintă o creştere de 100% a fondurilor alocate în bugetul local pentru investiţii pentru anul în curs.

like facebook, stiri, botosaniEste vorba de acei bani pe care ne-am grăbit şi i-am plătit aiurea pe o corecţie financiară de la Termica. Am făcut o serie de demersuri ulterioare şi bugetul municipiului este mai bogat cu peste 16 milioane de lei, bani pe care trebuie să-i distribuim doar pe partea de dezvoltare şi investiţii”, a declarat Cătălin Flutur.

El spune că o parte din bani vor fi folosiți pentru racordarea utilităților pentru cartierul ANL Iași, unde erau prinși 300.000 lei iar necesarul se ridica la 9 milioane lei, însă vor fi asigurate sumele necesare pentru proiectele din PNDL II., dar și pentru cele derulate prin GAL și POR.

De asemenea, vor mai fi direcționați bani și către instituțiile din subordinea Primăriei, care au solicitat fonduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *