Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmi la September Fest. Trei persoane duse la Urgențe

jandarmi september fest 126 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 10000 de lei, au fost aplicate de jandarmi în urma misiunii de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la September Fest 2018, în Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Majoritatea sancţiunilor au vizat fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, dar şi încălcări ale legislaţiei în vigoare privind actele de comerţ.

like facebook, stiri, botosaniTrei persoane au fost conduse de jandarmi la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde a fost dispusă măsura internării la Secţia de Psihiatrie, din cauza comportamentului recalcitrant, datorat în mare măsură consumului de băuturi alcoolice, precum şi stării de agitaţie în care se aflau.

Începând cu data de 24 august a.c., persoanele sancţionate cu amendă pot achita jumătate din minimul prevăzut de legea în baza căreia a fost încheiat procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei în 15 zile de la aducerea acestuia la cunoştinţa contravenientului.

jandarmi september fest

 

One thought on “Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmi la September Fest. Trei persoane duse la Urgențe

  1. Aceasta sarbatoare poate fi dedicata cetatrenilor de etnie tiganeasca!
    erau foarte multi sau inmultit acesti oameni ai muncii!!
    se tranteau unii in altii , copii peste batrani , mancau seminte, injurau, vorneau tare ,tipau…
    PE CE LUME TRAIESC ACESTE SPECIMENE UMANE??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *