Două angajate ale unei instituții publice s-au bătut în birou. Conducerea unității a deschis o anchetă disciplinară

bataie femei, stiri, botosaniDouă angajate ale unei instituții publice din Botoșani s-au bătut în birou, iar conducerea unității a deschis o anchetă disciplinară. Potrivit postului de televiziune Tele M, scandalul a avut loc, în urmă cu două zile, în sediul APIA, când cele două funcționare, care au biroul la parterul instituției s-au agresat reciproc.

„Este vorba de Iuliana si Petronela care nu au gasit altceva mai bun de facut de dimineata decat sa se incaiere si sa provoace un scandal monstru. Conducerea a incercat sa musamalizeaze acest scandal care arunca o pata neagra pe imaginea institutiei”, susțin jurnaliștii Tele M.

like facebook, stiri, botosaniDeodata colega mea mi-a dat cu ceva in cap. Eu nu am apucat sa o lovesc pentru ca ea a continuat sa dea cu pumnii si sa ma traga de par. Nu stiu de la ce s-a luat, eu nicodata nu i-am facut nimic. Am capul spart si am scos certificat medico-legal. Ii voi face plangere penala„, a declarat una dintre funcționare, case se consideră victimă a agresiunii.

Directorul APIA Botoșani, Bogdan Câmpanu, a admis existența unei stări conflictuale între cele două funcționare și a anunțat declanșarea unei anchete disciplinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *