FOTO Țigări de aproape 100.000 de lei, descoperite de polițiștii de frontieră. Contrabandiștii au reușit să scape

contrabanda, stiri, botosani, tigari, politia de frontiera, radauti, miorcani (2)Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, 8.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 92.750 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Astfel, luni seară, polițiștii de frontieră au observat, pe direcția localității de frontieră Miorcani, cu ajutorul autospecialei de supraveghere cu termoviziune, mai multe persoane ce aveau asupra lor colete voluminoase.

like facebook, stiri, botosaniImediat, s-a procedat la interceptarea acestora, însă din cauza vegetației abundente din zonă, persoanele au reușit să fugă peste râul Prut, fapt pentru care fost anunțate autoritățile de frontieră ale statului vecin, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

contrabanda, stiri, botosani, tigari, politia de frontiera, radauti, miorcani (2)În urma inventarierii conținutului celor cinci colete, a rezultat cantitatea de 160.000 ţigarete (8.000 de pachete cu ţigări), în valoare totală de aproximativ 92.750 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *