Atenție, șoferi! De luni, parcările cu plată au devenit funcționale. De când se trece la blocarea roților

parcare cu plataUn număr de 11 parcări din municipiul Botoșani sunt cu plată, iar de luni, 3 septembrie, șoferii vor trebui să plătească pentru un loc de parcare. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că în prima săptămână nu vor fi aplicate sancțiuni, întrucât se dorește promovarea și mediatizarea regulamentului de administrare a parcărilor, însă, de săptămâna viitoare, șoferii care vor fi prinși pe picior greșit vor fi amendați.

like facebook, stiri, botosaniÎn prima săptămână, șoferii vor fi doar avertizați șoferii. Nu se vor bloca roțile mașinilor, nu se vor ridica pentru că mai avem nevoie de o autorizare ISCIR a autoutilitarei, dar de săptămâna viitoare, cetățenii care nu plătesc  taxa de parcare, riscă blocarea roților de cptre Eltrans, la comanda Poliției Locale. Plata se poate face prin SMS, prin intermediul aplicației sau cu monede la parcometre sau prin achiziția de abonamente”, a menționat Andrei.

Taxa de utilizare a unui loc de parcare, în parcările dotate cu parcometre va rămâne de 1,50 lei pe oră. În cazul abonamentelor taxa de utilizare a unui loc de parcare are următoarele niveluri: – 10 lei pentru o zi de parcare – 100 lei pentru o lună.

Iată parcările cu plată din muninipiul BotoșanI. Bazar 1 – în faţa Bazarului Tati, Bazar 2 – în faţa Magazinului Piticot, Piaţa Centrală – la Comaliment, BRD, vizavi de Big, Xandor, pe strada Marchian, Banca Transilvania, pe strada Marchian, strada Ştefan Luchian, în spatele sediului Primăriei Botoşani, Parcarea Elvila, în faţa Complexului Romarta, în faţa Casei Corpului Didactic, în faţa sediului Nord Proiect.

Reprezentanții municipalității iau în calcul extinderea parcărilor cu plată, precum și introducerea acestei taxe în zilele de sâmbătă și duminică.

3 thoughts on “Atenție, șoferi! De luni, parcările cu plată au devenit funcționale. De când se trece la blocarea roților

  1. Domnilor de la primarie va grabiti la umblat la buzunarele cetatenilor dar nu va grabiti sa reparati strada Primaverii , sa schimbati acele blocuri de beton macinate de pe sinele de tramvai promisiuni de prin 2012 facute de portocalii liberali care mai repede gasesc solutii de a umbla la buzunarele ceteteanul decat a repara strazile ! rusine portocalii cu blana schimbata … tot la fel sunteti! rusine….. sa va fie!

    1. Ai uitat ca strada Primaverii a fost „refacuta” de marea firma Victor construct sub atenta indrumare a primarului PSD din acea vreme? Ca trebuie reparata sina de tramvai, nu contrazic, dar atata vreme cat au fost deja alocati bani pt refacerea strazii… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *