September Fest, la sfârșitul acestei săptămâni. Ce artiști celebri vor urca pe scenă

public september fest botosaniArtiști naționali celebri vor urca pe scenă la Festivalul September Fest, care va avea loc între 7 și 9 septembrie. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei au fost purtate discuții și urmează să fie perfectate și contractele cu Liviu Teodorescu, Alina Eremia, trupa Fără Zahăr, Anda Adam și Edward  Sanda.

like facebook, stiri, botosaniÎn funcție de sponsorizările pe care putem să le încasăm la primărie, putem suplimenta această listă. Pentru manifestări și-au anunțat participarea și instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Local, Filarmonica de Stat, Teatrul ”Mihai Eminescu” și Teatrul ”Vasilache”, fiecare cu un program specific activiotății pe care o desfășoară”, a menționat viceprimarul.

Evenimentul va avea loc în Centrul Vechi, acolo unde vor fi și comercianți. Municipalitatea a alocat suma de 50.000 lei pentru organizarea Festivalului September Fest.

”Avem o colaborare cu Lichiardopol Parc prin care se asigură o finanțare egală cu cea a Primăriei, se plătesc o serie de artiști și scena necesară”, a adăugat Andrei.

Din cauza bugetului limitat, la festivalul din acest an nu va fi foc de artificii.

 

 

2 thoughts on “September Fest, la sfârșitul acestei săptămâni. Ce artiști celebri vor urca pe scenă

  1. Jumatate de miliard de lei pentru o bataie de joc. Un festival al prost-gustului in patria rromilor-centrul vechi. Cu acesti bani- jumatate de miliard- se puteau sponsoriza si ajuta copii sarmani din centrele speciale de ingrijire la inceperea scolii , se puteau dota sali de clasa, se puteau dona centrelor sociale pentru mancare mai buna pentru copii institutionalizati, se puteau ajuta batranii nevoiasi. De ce aceasta risipa inutila de bani publici? Cui ii place acest festival de betie si prost gust din Centrul Vechi ?

  2. Măi viceprimar, vrei să ne spui care sunt ,,artiștii celebri”?? Că din enumerarea pe care a făcut-o chiar domnia ta nu am identificat nici unul. Oare când oamenii politici nu vor mai strecura populației, printre textele informațiilor, fel de fel de ,,umflături” penibile???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *