FOTO & VIDEO Aproximativ 300 de participanți din țară și străinătate la Maratonul Nordului

maratonul nordului (3)Aproximativ 300 de participați, din țară, dar și din străinătate, au fost prezenți la Maratonul Nordului. Au venit oameni din toate județele țării, dar și din Italia, Germania, etc.

În cele doua probe de 35 km si 50 km, participantii au strabatut  teritoriul comunelor Pomarla, Ibanesti si Hiliseu-Horia.

A fost evenimentul cel mai potrivit pentru a sarbatori CENTENARUL MARII UNIRI. Competitorii din toate regiunile istorice ale Romaniei s-au intrecut si au marcat evenimentul cu o evolutie de exceptie. Multumesc tuturor participantilor ca ne au onorat cu prezenta la aceasta frumoasa si spectaculoasa competitie. Traseul copiilor va fi limitat in zona centrala si va fi conceput de profesionistii in domeniu. Copii de la varste fragede se vor bucura de un traseu special conceput si vor evolua in timpul desfasurarii cursei seniorilor. Vom dezvolta acest maraton in anii urmatori mai ales in probe destinate copiilor..Aceasta o sa fie abordarea de anul viitor. Traseul a fost magnific , de o tehnicitate ridicata si o dificultate medie. O sa ne straduim ca dupa fiecare an sa devenim mai buni organizatori invatand din editiile anterioare. Consider ca judetul Botosani a avut de castigat prin prezenta atator competitori din toate colturile tarii. Prin peisaje pitoresti si prin zone mai greu accesibile , acesta fiind si farmecul intrecerii. Multumesc tuturor voluntarilor pentru modul exemplar in care s au implicat pentru organizarea in bune conditii a MARATONULUI NORDULUI EDITIA VII a”, a precizat primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu.
like facebook, stiri, botosani
Evenimentul face parte din Zilele Nordului, care au început miercuri, 29 august, și țin până duminică, 2 septembrie cu concerte, tururi ghidate, expoziții, conferința Întâlnirile Nordului, competiții de ciclism, cros și tenis, plus ateliere creative, expoziții și cinematograf în aer liber completează programul ZN18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *