Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, riscă ani grei de închisoare

bogdan ionel, crima, botosaniAdolescentul în vârstă de 16 ani, Bogdan Ionel, care se află în arest pentru uciderea Petronelei Mihalachi, o tânără de 18 ani, riscă ani grei de închisoare.

Mandatul de arestare preventivă al acestuia expiră luna aceasta, respectiv pe 22 septembrie, dar cel mai probabil magistrații vor decide prelungirea perioadei de arest.

Tânărul riscă cel puțin 15 ani de închisoare.

La reconstituire, Bogdan a povestit pas cu pas cum a decurs ziua în care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, o tânără de 18 ani alături de care venise în pădurea de lângă Cimitirul Pacea, din Botoşani, pentru a o fotografia.

like facebook, stiri, botosaniE şocant că în apropiere, în cimitir, poliţiştii locali din Botoşani au desfăşurat o acţiune, practic, în momentul crimei la câteva sute de metri fiind mulţi agenţi. Unul dintre ei l-a şi oprit în cimitir pe Bpgdan, la doar câteva minute după ce o înjunghiase de 32 de ori pe fată.

Poliţistul a remarcat că băiatul era agitat, avea sânge pe haine şi o rană la genunchi. L-a legitimat, iar acesta i-a spus că a căzut în pădure şi s-a lovit. Poliţistul i-a sugerat băiatului să îl ajute să ajungă la spital, dar acesta a refuzat, spunând că va merge acasă cu taxiul.

Câteva ore mai târziu a fost ridicat din propria locuinţă, unde trăia alături de sora lui mai mare. Şi-a recunoscut fapta şi riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

2 thoughts on “Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, riscă ani grei de închisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *