Consilier local revoltat: Asistăm cum cresc bălăriile în jurul teatrului, iar copacii au năpădit trotuarul

teatrul mihai eminescu botosaniUn consilier local s-a arătat revoltat de imaginea dezolantă de la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Liberalul Iulian Blaga a declarat vineri, în ședința de Consiliu Local, că bălăriile și copacii au ”năpădit trotuarul din jurul teatrului”.

like facebook, stiri, botosaniProbabil că şantierul de acolo este predat constructorului, dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm impasibili şi să asistăm cum cresc bălăriile în jurul teatrului şi copacii au năpădit trotuarul din jurul teatrului. Cred că va trebui să-i punem în vedere constructorului faptul că trebuie să îngrijească acest loc, cu atât mai mult cu cât este în mijlocul oraşului”, a declarat Iulian Blaga.

3 thoughts on “Consilier local revoltat: Asistăm cum cresc bălăriile în jurul teatrului, iar copacii au năpădit trotuarul

  1. Eu zic sa faceti curat repede ca deja se schimba generatiile si astia care vin dupa noi or sa zica de cladirea TEATRULUI MIHAI EMINESCU din Botosani ca sunt structuri, construite în vechime de către mayași.

  2. Tov conseleer in sala cu tine este ciudatul turcan , mare derector de firma de intretinere a orasulul puneti mana si curatati bancile din parc ca nu poate sta un bunic cu nepotul din cauza mizerie lasate pe banci de ciorile care nu le mai starpiti!

  3. In sala cu tine este ciudatul turcan , mare derector de firma de intretinere a orasulul puneti mana si curatati bancile din parc ca nu poate sta un bunic cu nepotul din cauza mizerie lasate pe banci de ciorile care nu le mai starpiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *