Trei biserici din Botoşani nu au preot. Posturile sunt vacante începând cu 1 sptembrie

preoti, stiri, mitropolia moldovei, BotosaniTrei biserici din judeţul Botoşani au rămas fără preot, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei anunţând vacantarea posturilor începând cu data de 1 septembrie 2018.

Potrivit MMB, sunt vacante posturile de preot la Biserica Sfântul Nicolae din Măşcăteni- Albeşti, la Biserica Sfinţii Arhangheli Mihai şi Gavril Murguţa şi la Biserica Naşterea Maicii Domnului Sadoveni- Ungureni.

like facebook, stiri, botosaniToate cele trei biserici au case parohiale, preoţii care doresc să slujească aici având oportunitatea de a cere transferul în cadrul mitropoliei.

 

 

2 thoughts on “Trei biserici din Botoşani nu au preot. Posturile sunt vacante începând cu 1 sptembrie

  1. Nicio problema. Si asa sunt prea multe biserici. Cred ca ar fi timpul sa mai demolam din ele, sa redam terenul spatiilor de joaca, parcarilor si parcurilor (caci de acolo au fost luate, nu-i asa?) si sa vedem si popi fara slujba…

  2. La cimitirul Pacea din Botosani sunt doi preoti, ambii niste betivi, unul din ei sa plece la Mascateni si celalalt la Ungureni,poate numai asa se vor invata minte sa respecte Biserica ortodoxa si neamul acesteia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *