Propunere inedită din partea unui consilier local: Să fie pus un drapel pe coșul de fum de la Modern Calor

modern calor botosaniConsilierul local Mihai Ștefan vrea ca turnul din curtea societății Modern Calor să fie pus în valoare. Alesul a venit și cu mai multe propuneri. Acesta a spus să fie pus pe coșul de fum un drapel, ori să fie vopsit sau chiar să fie folosit pentru escaladare.

like facebook, stiri, botosaniExistă coșul de fum de la Termica care e într-o stare, nu știm, ar trebui o expertiză și, dacă se pretează. Să-l punem în valoare. Și în primă fază, pentru că bani nu sunt, pentru că tot e Centenarul, să arborăm și noi de sus în jos un drapel mare și frumos să se vadă din toate colțurile orașului. În a doua fază ar fi să-l vopsim cumva, să-i dăm un aspect frumos. A treia, ar putea fi îmbrăcat într-o plasă și să fie ca punct de referință pentru municipiul Botoșani, se vede din toate direcțiile. În urma unui studiu, asta e în funcție de bani, mă gândeam la o chestie, că de acolo s-au fi putut face o tiroliană până în parcul de agrement. Trece peste linia de înaltă tensiune, e clar, nu cred că există posibilitatea, să-l pui în valoare cu parașutism, e strada aproape, dar, zic eu, ar trebui făcut ceva pentru escaladare, pentru a se putea vedea oraşul de sus, sunt cei cu adrenalină. Trebuie pus în valoare. Ca să-l dărâmi, eu zic că e păcat să facem aşa ceva, pentru că-l avem. Alţii plâng după o construcţie de genul acesta, care se face în timp şi cu fonduri”, a menționat Ștefan.

În replică, primarul Cătălin Flutur i-a spus că demolarea turnului ar presupune costuri mai puține pentru municipalitate.

2 thoughts on “Propunere inedită din partea unui consilier local: Să fie pus un drapel pe coșul de fum de la Modern Calor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *