Un nou post de șef la Poliția Botoșani, scos la concurs

stiri, IPJ, IJP, BotosaniInspectoratul de Poliție Județean a scos la concurs postul de șef la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Recrutarea se face din sursă internă. În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să fie ofițeri de poliţie cu următoarea pregătire de bază: studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă sau studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna); pregătire de specialitate: cursuri postuniversitare sau de master(studii de master) sau studii universitare  de lungă durată, cu diplomă de licență, absolvite anterior aplicării celor trei cicluri de tip Bologna sau studii universitare de master,ciclul  II de studii universitare.

like facebook, stiri, botosaniCandidații trebuie să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să aibă 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs, să aibă o vechime în muncă /din care în MAI de minim 3 ani.

Concursul va avea loc la data de 27.09.2018, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani  iar proba de  concurs va consta în susținerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video. Înscrierile se fac până la 6 septembrie.

La ora actuală postul este ocupat prin împuternicire de comisarul şef Ioan Gavril.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *