Post de consilier, scos la concurs de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad superior din cadrul Direcției Impozite și Taxe. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice; vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 7 ani.

like facebook, stiri, botosaniConcursul se organizează în data de 1 octombrie 2018 ora 1000 – proba scrisă, la sediul instituției. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 29 august – 17 septembrie 2018 ora 16 00, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

One thought on “Post de consilier, scos la concurs de Primăria Botoșani

  1. Cred ca era un vid de personal in primarie cand a venit Flutur, ca prea se fac angajari pe banda rulanta, nu stiu daca nu vor apela la imprumuturi in banci pt a plati salariile!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *