Omul de afaceri Gelu Tofan, despre drumurile din județul Botoșani: Este o bătaie de joc. Este nenorocire. Zici că ești după bombardament

gelu tofanOmul de afaceri Gelu Tofan, botoșăneanul care a deținut Tofan Grup Internaţional, a cerut, marți, în cadrul întâlnirii care a avut la la Primăria Botoșani între oamenii de afaceri din Botoșani și Suceava precum și autoritățile din cele două județe, drumuri mai bune în județul Botoșani.

Acesta a declarat că susține necesitatea ideii de asociere, însă a venit cu o solicitare pentru a atrage investitori.

like facebook, stiri, botosani„Pot să mă implic, pentru că sunt în curs de mutare de la București la Botoșani, însă v-aș ruga un singur lucru să faceți: drumuri. Este o bătaie de joc! Am adus o grămadă de investitori în ultimii doi-trei ani, care sunt interesați să vină, dar când văd drumurile astea… În Suceava mai sunt cum mai sunt, dar la noi, în Botoșani, este nenorocire. Ieșiți 15-20 km din oraș. Mergeți spre sudul județului, spre estul județului. Este nenorocire. Zici că ești după bombardament. Ne este foarte greu să convingem investitori să vină la noi. Degeaba suntem noi primitori, binevoitori, avem idei, avem proiecte, dar când vin și văd drumurile astea… Se urcă în primul avion de la Suceava sau de la Iași și ne fac, la revedere!”, a spus omul de afaceri botoșănean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *