Mașinile, jucării pentru copii! Doi minori, prinși de polițiști la volanul unor autoturisme. Unul dintre ei a fost urmărit de Poliție

politia rutiera, stiri, botosaniMașinile au devenit o jucărie serioase pentru adolescenți care nu au împlinit încă 18 ani și care, implicit, nu dețin permise de conducere. Doi minori au fost prinși de polițiștii din Botoșani în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice.

Poliţiştii dorohoieni au observat, dumunică, pe strada Miron Costin un conducător auto a evitat echipajul de poliţie, schimbând direcţia de deplasare. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit pe strada Oborul Nou. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui minor de 17 ani, din judeţul Vaslui. Totodată s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

like facebook, stiri, botosaniTot duminică poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Corni au oprit pentru control un autovehicul condus de un minor de 17 ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că minorul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre conducere de un alt tânăr, de 19 ani.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *