Concediu terminat la poliție pentru un bărbat din Botoșani. Vezi ce a pățit!

cort_camping066Un bărbat din Botoșani a mers în concendiu în județul Neamț, dar a avut parte de o întâmplare extrem de neplăcută.

Bărbatul de 39 de ani, în  timp ce se afla pe malul râului Secu, din localitatea Vînători-Neamţ, a fost prădat de hoți. Persoane necunoscute i-au tăiat cortul, de unde au sustras mai multe bunuri.

like facebook, stiri, botosani De asemenea, din autoturismul acestuia, aflat în proximitatea cortului a fost sustras un portofel, în care se aflau 600 de lei și documentele personale, prejudiciul creat fiind de 2800 de lei.

În urmă cu patru zile, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț, în urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea unui tânăr, de 29 de ani, din Pipirig bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

„În urma probării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și a fost introdus în arestul I.P.J Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului”, potrivit IPJ Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *