Pagube mari după incendiul de la singura fabrică de cauciuc din Botoșani. Vezi ce a declanșat focul!

incendiu, pompieri, botosani, stiriPagubele produse în urma incendiului care a afectat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, singura fabrică de cauciuc din  Botoșani sunt însemnate. Potrivit estimărilor făcute de anchetatori, pierderile de la fabrica de pe Ion Creangă sunt estimate de 500.000 de lei, din care circa 400.000 de lei reprezintând contravaloarea utilajelor şi halelor distruse și 100.000 de lei materia primă distrusă de flăcări.

like facebook, stiri, botosaniPompierii și polițiștii care au făcut ancheta la fața locului au stabilit că principala cauză care a stat la baza declanșării focului de la societatea comerciala Arca Alfa SRL o reprezintă supraîncălzirea unui cablu electric la un utilaj aflat în funcțiune, care era alimentat la 380 V.

Specialitșii au estimat că a apărut un blocaj în funcționarea utilajului și, ulterior, supraîncălzirea cablului care a produs incendiul.

Arca Alfa SRL Botoșani a avut, în 2009, o icfră de afaceri de 2,9 milioane de lei. Ea asigura locuri de muncă pentru 25 de angajați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *