Angajări la Primăria Botoșani ca la Primăria New York. Flutur: S-au înființat tot felul de servicii incredibile în organigramă

Primaria BotosaniPrimarul municipiului Botoșani critică angajările masive făcute la Primăria Botoșani pe perioada fostului primar Ovidiu Portariuc. El a spus că nu mai puțin de 85 de oameni au fost angajați la ”tot felul de servicii incredibile”, iar cei mai mulți nu sunt profesioniști.

Flutur a afirmat totodată că nivelul de creștere a beneficiilor este mai mare decât nivelul de implicare în activitate a angajaților.

like facebook, stiri, botosaniTrebuie o profesionalizare a aparatului, pentru că din păcate când salariile erau foarte mici la primărie și în tot ce însemna administrație, venea cine venea. Acum și-ar dori să vină foarte mulți, dar posturile sunt ocupate.  Sper să reușim să-I profesionalizăm pe cei care au venit. M-am trezit că în perioada cât am lipsit din primărie au venit 85 de oameni. Mai mult de o treime din câți erau înainte. S-au înființat tot felul de servicii incredibile în organigramă. Era Primăria New York. Am ocupat, dar să-i văd și la treabă”, a spus Flutur.

One thought on “Angajări la Primăria Botoșani ca la Primăria New York. Flutur: S-au înființat tot felul de servicii incredibile în organigramă

  1. Asa primare pe ei!! Denigreaza-i si spunele ce slab pregatiti sunt si ce salarii mari au subalternii tai! Musca din ei lenesoii! Bravo singurului primar din Romania care-si face praf subalternii cu fiecate ocazie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *