Primarul municipiului Botoșani: Sistemul privat din România este sufocat și omorât. Nu are cine să vină la licitație

catalin flutur 1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, trage un semnal de alarmă: în municipiu s-au câștigat proiecte, însă nu sunt firme care să realizeze lucrările de investiții. Edilul a menționat că firmele nu mai au încredere să lucreze cu statul și spune că ” sistemul privat din România este sufocat și omorât”

like facebook, stiri, botosaniAducem banii și apare îngrijorarea că nu are cine să le facă, că nu are cine să vină la licitație, că sistemul privat din România este sufocat și omorât. Că firmele nu mai au oameni, că firmele nu mai au încredere să lucreze cu statul. Nu este suficient să dăm numai într-o anumită zonă, zona care tine de stat, care este plătită de stat cu vouchere de vacanță și zile libere”, a menționat Flutur.

3 thoughts on “Primarul municipiului Botoșani: Sistemul privat din România este sufocat și omorât. Nu are cine să vină la licitație

  1. Hai, lasa-ma, mai Flutur că mor de curiozitate: cum ai ajuns tu la concluzia asta?
    Esti sigur ca nu mai sunt firme care să vina la licitatie??? Ca sistemul privat este ,,omorat”??? De ce oare se intimpla acest lucru?? Să răspundem noi: pentru ca legile actuale nu permit patronilor să umble cu ,,mismasuri”, cu taxele pentru sănătate și CAS acum trebuie plătite, nu așa cum a făcut nevasta-ta că nu p-latea nimic la stat, că firmele private doresc să angajeze personal cu un salariu de doi bani pentru a-și umbla buzunarele cu profituri cât mai mari. Asta-i realitatea, nu sforăiturile tale””Si, poate, cine stie, nu mai merge nici sistemul ,,paraîndărăt”!

  2. Felicitari pentru ca ati pus degetul pe rana, domnule Primar! E nevoie ca cineva sa spuna cu glas tare cat rau fac psd-istii! Din nefericire, colegii dvs din PNL, tac in mod suspect. Cred ca ar trebui sa preluati dvs initiativa. Soprica face doar ce stie mai bine: sopteste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *