FOTO Aglomerație de nedescris. Parcarea de la Praktiker neîncăpătoare pentru botoșănenii care s-au îmbulzit la reduceri

reduceri, aglomeratie, praktiker (1)Reducerile mari de la Praktiker au dus la o aglomerație de nedescris. Vineri dimineață, parcarea era arhiplină, iar zeci de mașini erau lăsate inclusiv pe străzile din apropiere de botoșănenii care s-au îmbulzit în speranța că vor prinde produsele dorite la prețuri mici.

Magazinul Praktiker din municipiul Botoșani, care vinde produse de bricolaj şi amenajări interioare, anunță scăderi de prețuri cu până 70%. După ce și-a schimbat proprietarul, Praktiker și-a schimbat și politica de piață, iar în această săptămână a anunțat soldări la mii de produse de la magazinul din Botoșani.

reduceri, aglomeratie, praktiker (3)Spre exemplu, un set de mobilier de baie se reduce de la 529 de lei la 158 de lei, un calorifer pe ulei de la 229 de lei la 68,97 lei, iar un covor Shaggy cu dimensiunea de 80X150 cm de la 79,99 lei la 30 de lei.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, reduceri semnificative sunt la scule casnice, de la ferestrău electric sau mașină de găurit până la compresor sau aparat de sudură, prețuri la aceste produse fiind reduce în medie cu 50%.

Praktiker mai reduce, începând de vineri, prețurile la mașini de tuns electrice de la 144 lei la 50 de lei sau la trimmere de la 53,99 lei la 20 de lei.

 

One thought on “FOTO Aglomerație de nedescris. Parcarea de la Praktiker neîncăpătoare pentru botoșănenii care s-au îmbulzit la reduceri

  1. la reeeeduceri inainteee! asta e efectul saraciei … mai bine ati alege cu capul conducatorii si i-ati trage la raspundere pt ce nu fac… de 30 de ani nu exista infrastructura in zona si botosanenii doresc sa traiasca mai bine. Cum sa investesti in Botosani daca drumul ce face legatura cu restul tarii e dezastru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *