Vremea în weekend. Prognoza meteo!

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare. Pe spatii restranse, ziua si in prima parte a noptii, se vor semnala averse de ploaie si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor cobori pana spre 17 grade.

like facebook, stiri, botosaniSambata: Cerul va fi mai mult senin ziua si va prezenta unele innorari seara si noaptea cand pe spatii restranse vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat din nord-vest. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor cobori pana spre 17 grade.

Duminica : Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a zilei si in prima parte a noptii cand pe spatii restranse vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat din nord-vest, cu posibile intensificari pe timpul noptii. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor cobori pana spre 16 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *