Flutur: Există în Botoșani zone care nu beneficiază de banalul curent electric

catalin flutur 1Mai multe cartiere din municipiul Botoșani nu sunt electrificate, iar compania Delgaz Grid și-a manifestat intenția de a le racorda la electricitate. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, spune că această situație se înregistrează în zonele Cișmea, Doboșari, zona fostelor sere, zona CET, dar și o parte din cartierul Tulbureni.

like facebook, stiri, botosaniExistă în Botoșani zone care nu beneficiază de banalul curent electric decât prin improvizații. Este o problemă pe care Delgaz Grid trebuia să o rezolve din momentul în care li s-a facilitat cumpărarea rețelelor și a întregii infrastructuri. Aveau obligația să facă investiții în toată zona Moldova. O să le indicăm exact zonele unde avem probleme, pentru că nu cred că în municipiul Botoșani, în anul 2018, mai putem să avem 66 de locuințe cel puțin într-o zonă fără curent electric. Cu forțele noastre am făcut cât am putut, dar salut inițiativa și sper să aibă finalitate”, a precizat Flutur.

One thought on “Flutur: Există în Botoșani zone care nu beneficiază de banalul curent electric

  1. Da in 2018 putem avea un cartier întreg fara o lacrimă de apa la robinet? Cam de 2 săptămâni. Greu de crezut ar adevarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *