Încă o agresiune în plină stradă! Un bărbat a ajuns în șoc hemoragic la spital după ce a fost înjunghiat

agresor cutit, stiri, botosaniUn bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns, marți seară, în șoc hemoragic la Spitalul Județean de Urgențe Mavromati, după ce a fost înjunghiat la intersecția dintre străzile Săvenilor și Independenței din municipiul Botoșani.

Bărbatul, care este din Piatra Neamț, a fost tăiat puternic la mână, după ce s-a certat cu un alt bărbat, din Botoșani,  cu care anterior băuse.

„Din cercetări a rezultat faptul că după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat de 30 de ani  într-un bar, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care s-au agresat reciproc. Pe timpul încăierării bărbatul de 55 de ani l-a lovit pe cel de 30 de ani cu un obiect tăietor-înţepător în antebraţ”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Rana provocată de cuțit a fost puternică, victima pierzând foarte mult sânge.

like facebook, stiri, botosaniBotoșăneanul care a comis agresiunea a fost ridicat de polițiști și urmează să fie audiat.

Pe numele lui a fost deschis, într-o primă fază, dosar penal pentru lovire, însă, în funcție de starea de sănătate a victimei, polițiștii ar putea schimba încadrarea juridică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *