Jandarmii vor asigura ordinea la manifestările publice cu caracter artistic și religios organizate în județ

Jandarmi (1)În perioada 15 – 19 august, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și liniștea publică la manifestările publice cu caracter artistic și religios organizate în județul Botoșani.

Jandarmii vor asigura o prezență activă și vor interveni în cazurile de încălcare a prevederilor legale privind normele de conviețuire socială în mai multe localităţi, respectiv Darabani, Flămânzi, Stăuceni, Manoleasa, Vlăsineşti, Prăjeni, Broscăuţi, Cristeşti, Dobârceni, Păltiniş, Corlăteni şi Roşiori.

like facebook, stiri, botosaniEfectivele inspectoratului vor fi suplimentate cu lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care vor fi alături de credincioșii participanți la hramul mănăstirii Zosin, cu ocazia sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului, pentru ca liniștea necesară enoriașilor să nu fie tulburată prin producerea unor fapte antisociale.

Pentru desfășurarea în condiții civilizate a acestor evenimente și prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale, recomandăm cetățenilor să acorde o atenție sporită bunurilor personale, să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice, care este un factor favorizant al faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, să nu răspundă provocărilor persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice și să solicite în cel mai scurt timp intervenția forțelor de ordine aflate în apropiere, atunci când se impune, pentru luarea măsurilor legale și restabilirea unui situații de normalitate.

În executarea misiunilor specifice, jandarmii botoșăneni vor fi sprijiniți, în această perioadă, de lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Botoșani.

 

One thought on “Jandarmii vor asigura ordinea la manifestările publice cu caracter artistic și religios organizate în județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *