Un bărbat din Botoșani se întorcea în țară, dar a fost ridicat de la frontieră. De ce a fost încătușat botoșăneanul!

catuse furt politie, stiri, botosaniPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat şi predat autorităţilor competente un bărbat din judeţul Botoşani, condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Duminică, 12 august a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Silviu H., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.

like facebook, stiri, botosaniCu ocazia formalităţilor pentru intrarea în România, la controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autorităţile române. Pe numele lui a fost emis, în mai 2018, un mandat european de arestare. Bărbatul a fost condamnat la un an şi şase luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *