Directorul de Dezvoltare din cadrul Primăriei Botoșani: Sper din toată inima, cu multă muncă și determinare, să fac față postului

catalin fetcuDirectorul de Dezvoltare din cadrul Primăriei Botoșani, Cătălin Fetcu, a declarat că este onorat să fie pe această poziție la Primăria Botoșani și să intre în Corpul funcționarilor publici. El a declarat că postul de director în cadrul Primăriei Botoșani a fost o provocare. Fostul director tehnic de la Nova Apaserv și-a început activitatea de vineri și va coordona toate investițiile derulate de municipalitate.

like facebook, stiri, botosaniSper din toată inima, cu multă muncă și determinare, să fac față postului și să ducem lucrurile într-un sens pozitiv. Ne gândim să finalizăm toate obiectivele de investiții pe care primăria le are începute și să începem noi proiecte, să accesăm noi instrumente de finanțare, astfel încât să beneficiem de finanțări nerambursabile, în beneficiul cetățenilor din municipiul Botoșani”, a menționat Fetcu.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că venirea lui Fetcu la Primăria Botoșani este benefică.

Sunt deosebit de mulțumit că acest post s-a ocupat la Primăria Botoșani și nu oricum, ci de o persoană care beneficiază de o experiență vastă, de o expertiză și cunoștințe în domeniul achizițiilor publice, în domeniul investiții. Consider că de astfel de oameni avem nevoie la Primăria municipiului Botoșani”, a spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *