Primarul Flutur critică minivacanțele date de Guvern: Când e lumea mai dragă și vrem să muncim, mai avem o nu știu câtă vacanță

luturcatalin flutur 1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, nu este de acord cu atâtea minivacanțe date bugetarilor de Guvern. Acesta a declarat luni, într-o conferință de presă, cu bugetarii sunt cei mai privilegiați și a criticat deciziile Guvernului cu privire la acordarea atâtor beneficii pentru această categorie de salariați, plătiți de stat.

like facebook, stiri, botosaniNu este suficient să dăm numai într-o anumită zonă, zona care ține de stat și care este plătită de stat: cu vouchere de vacanță și cu nu mai țin minte cu cât amar de zile libere. Când e lumea mai dragă și vrem să muncim, mai avem o nu știu câtă vacanță iar. Apare o demobilizare, mai trebuie două zile să-și revină. Două zile se gândesc la vacanță și două zile își revin după vacanță. Colegii mei așteaptă o vacanță cum era la școală: toată lumea aștepta să se mai dea ceva sau să fie frigul cât mai mare și să nu se țină școală sau să se înzăpezească drumurile”, a menționat Flutur.

Primarul a spus că angajații Primăriei Botoșani, dar și cei ai serviciilor subordonate care nu vor lucra pe 16 și 17 august, vor recupera zilele respective în două sâmbete. Edilul a anunțat și controale.

Am luat decizia clară în legătură cu povestea aia, să recuperăm două zile câte o oră în fiecare zi. Nu, pentru că tot atât lucrăm. Vor recupera zilele astea în două sâmbete. Și va fi toată lumea la serviciu și va trebui să-i și controlăm dacă sunt. Sunt extraordinar de multe beneficii. Nimeni nu o duce bine sau așa cum și-ar dori, dar în momentul de față o duc mult mai bine decât anul trecut”, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *