Bani europeni pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Anunțul făcut de primarul Botoșaniului!

teatrul mihai eminescu- botosani 001Teatrul ”Mihai Eminescu” va primi noi fonduri europene pentru finalizarea lucrărilor de consolidare și modernizare. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că proiectul privind consolidarea și restaurarea Teatrului ”Mihai Eminescu” în cadrul Programului Operațional Regional pe exercițiul financiar 2014-2020, ”Programul proiectelor retrospective” a fost acceptat pentru finanțare.

like facebook, stiri, botosaniAm ales o altă cale care ni se părea mai sigură. Am primit o veste extraordinară prin care ni se spune că, în urma verificării conformității administrative, eligibilității și evaluării cererii de finanțare, proiectul consolidare și restaurare Teatrului Mihai Eminescu a fost admis în etapa de precontractare. Asta înseamnă că vom face contractarea pentru consolidarea și repararea teatrului. Suntem pe drumul cel bun și în sfârși am găsit acea sursă adevărată care ne lipsea. I-am găsit pe cei 5 milioane euro pe care i-am pierdut. Orice altceva era insuficient și prelungeam această poveste la infinit”, a menționat Cătălin Flutur.

Edilul a precizat că următorul pas este semnarea contractului de finanțare și speră ca până la sfârșitul anului să reînceapă lucrările la teatru.

Primăria va trebui să returneze, în schimb, banii cheltuiți până acum pentru reabilitare.

2 thoughts on “Bani europeni pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Anunțul făcut de primarul Botoșaniului!

  1. :))) Eu imi tai o mana daca teatrul ala va fi consolidat,refacut,etc.. pana in anul 2025. Deci de azi inainte 7 ani va fi arata la fel sau mai rau cum e in prezent. Niste prostii pentru cetatenii acelui oras,care oricum e format in aproape totalitate de sarantoci,amarati,betivi,etc…

    1. Noi bem si tie ti se cam plimba limba-n gura… Dar stai linistita, carnea de porc si limba romana „cad” greu multora!
      Cat despre teatru, nu mai cred pana nu vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *