Situație fără precedent la un cunoscut liceu din județul Botoșani! Au demontat o parte din panourile unui teren din baschet, pentru ca tinerii să nu uzeze terenul

teren baschet , stiri, botosani, dorohoi, colegiul ghica

Situație fără precedent înregistrată la un cunoscut liceu din județul Botoșani. Administratorii unității de învățământ au demontat o parte din panourile unui teren din baschet, pentru ca tinerii să nu uzeze terenul sportiv.

Se întâmplă la Colegiul Național Grigore Ghica din Dorohoi, acolo unde administrația liceului a demontat inelele panourilor de bachet, astfel încât acestea să devină neutilizabile.

Gestul, făcut se pare la cererea funcținarilor Primăriei Dorohoi, a revoltat tinerii din comunitate.

like facebook, stiri, botosaniLa un an de la renovarea terenului de basket bineînțeles, din bani publici, contabila șefă a primăriei decide să trimită angajați ai primăriei să demonteze inelele panourilor de basket pentru a face imposibilă utilizarea terenului de către tineri. Primăria nu face nimic în privința asta așa că trebuie ca noi, cetățenii, să raportăm astfel de fapte”, a scris pe redactia BotosaniNews un tânăr din Dorohoi.

 

loading...

Loading...

4 Comentarii

 1. Dany spune:

  Vor face sport copii din ziua astăzi prin baruri

  Răspunde
 2. Gavril Elena spune:

  Buna ziua .Sunt contabilul sef de la UAT Municipiul Dorohoi. Nu am competente sa dau o astfel de dispozitie .Poate ar trebui totusi sa mai si verificati inainte de a publica ceea ce va scriu cititorii dumneavoastra .
  Cred ca e cazul sa faceti verificari si sa veniti cu o rectificare. Va multumesc.

  Răspunde
 3. Dinu spune:

  Tinerii care fac reclamații să invete sa nu mai lase gunoaie. Sunt o persoana care se plimbă seara de seara in zona respectivă si am vazut cum „tineretul, viitorul tarii” se comporta. Foarte bine venita inițiativa primariei.

  Răspunde
 4. Tara te vrea PROST spune:

  Beti o votca, fumati o tigara prin baruri… ! Ce cautati tinerilor pe terenurile de sport ? Fugiti prin baruri. Ce cautati la basket ?

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*