Jucătorii FC Botoșani, motivați de suporteri la meciuri. Costel Enache: Atunci când publicul este viu parcă își regăsesc și ei energia și încrederea

stiri, botosani, fc botosani, costel enache (3)Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, speră ca după acest început bun de campionat, suporterii să fie mai aproape de echipă și să susțină jucătorii la meciuri.

Mai ales că, susține el, jucătorii își regăsesc energia și încrederea din susținerea suporterilor la meciuri.

like facebook, stiri, botosaniMi-aș dori. Am spus-o de multe ori. Subliniez încă o dată. Echipa este a orașului, reprezintă orașul. Poate câteodată nu ne ridicăm la pretențiile suporterilor noștri, dar încercăm să facem din clubul nostru ceva transparent, ceva frumos, ceva colorat, ceva care să transmită ceva sentimente suporterilor. Sigur, nu reușim întotdeauna, dar atunci când nu reușim atunci este momentul lor și atunci ar putea să vină cu ceva în plus pentru jucători. Vă spun din discuțiile cu băieții, chiar simt imboldul din tribune și atunci când publicul este viu parcă își regăsesc și ei energia și încrederea”, a declarat Costel Enache.

FC Botoșani va juca vineri cu  Astra Giurgiu, de la ora 21.00, pe stadionul municipal Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *