Costel Enache, optimist înaintea meciului cu Astra: Sunt mulțumit de ce s-a întâmplat la antrenamente. Am încredere

stiri, botosani, fc botosani, costel enache (2)FC Botoșani va juca vineri cu  Astra Giurgiu, de la ora 21.00, pe stadionul municipal Botoșani. Antrenorul FC Botoșani este optimist înaintea meciului și spune că echipa va miza pe dinamică în joc.

like facebook, stiri, botosani„O să avem un meci greu, dar cred că și noi suntem pregătiți. Sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat în antrenamente în această săptămână, iar jocurile în primele etape de campionat ne-au arătat că echipa are potențial. Am încredere. […] După jocul de la Craiova, simți așa că echipa poate face multe, dar lucrurile trebuiesc tratate diferit. Eu am de gestionat o situație și atunci trebuie să fiu echilibrat în ceea ce avem de făcut. Suntem o echipă care poate face performanță foarte bună, de aceea trebuie să fim modești și să subliniem încă o dată valorile pe care ne bazăm: atitudine, organizare și determinare, lucrurile astea o să ne aducă rezultate și pe ele vreau să marșez în continuare”, a spus Enache.

Antrenorul a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu are ce să le reproșeze până acum jucătorilor săi pentru că și-au făcut treaba cu toții.

„Nu suntem mulți, dar suntem foarte apropiați calitativ și atunci lucrurile s-au dezvoltat foarte bine. Sigur o să vină rândul tuturor să joace. Avem un drum lung de parcurs. Cei care sunt mai proaspăt veniți în lotul nostru deja au înțeles despre ce e vorba și cam ce vrem noi să facem la FC Botoșani și de acum o să vedeți un lot nu așa stabil ca până acum”, a declarat antrenorul, care a adăugat că are variante de jucători pentru orice situație de joc și că în acest moment nu are vreo intenție de a mai coopta vreun jucător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *