De ce și tu trebuie să ai un Macbook Air?

macbook, stiri, botosaniCu siguranță știi deja că un laptop nou îți va face viața mult mai usoară și îți va salva o grămadă de timp. De ce să nu fie acesta un Macbook Air? Poate că la prima vedere prețul pare puțin un impediment, dar nu e o surpriză că mai mult de 95% din utilizatorii de laptopuri produse de Apple nu se vor mai întoarce la unele cu sistem de operare Windows. Apple, cu laptopurile Macbook Air și Pro, a câștigat încrederea clienților săi și convinge tot mai mulți pretendenți de cumpărarea unui nou laptop.

Unul dintre lucrurile la care Macbook Air excelează și nu are concurent este portabilitatea. Greutatea lui este una foarte mică, de doar 1,35 kg, și are o grosime record de doar 1,7 cm.  În ceea ce privește autonomia bateriei, aceasta este și ea una foarte mare, de până la 10 ore de utilizare. La interior, acesta vine cu procesoare Intel Core i5 și i7 de generația a 5-a cu o placă grafică Intel HD Graphics 6000 ce poate susține fără probleme activități simultane chiar și de editare. La partea de conectivitate, Macbook Air vine cu o placă de rețea Wi-Fi 802.11ac ce are o viteză a internetului de 3 ori mai mare decât a modelelor mai vechi. De asemenea, standardul  802.11ac permite și o arie de semnal mult mai mare, astfel poți folosi Macbook Air pentru a lucra liber și nu îți va mai fi teamă că vei rămâne fără semnal Wi-Fi. Un lucru interesant este că, la capitolul stocare, acesta vine doar cu unități SSD. Este bine cunoscut faptul că SSD-urile sunt de până la 10 ori mai rapide decât HDD-urile, astfel că vă puteți desfășura activitățile de zi cu zi în maximă viteză.

Haide să vorbim despre utltima versiune a Macbook Air, cea din 2018! Ea vine cu procesoare Intel Core i5 și i7 de până la 3,2 GHz, o viteză impresionantă având în vedere faptul că are o grosime foarte mică.  Un nou avantaj pe care îl aduce Apple noului Macbook Air este autonomia extinsă a bateriei de până la 12 ore. De asemenea, Trackpad-ul multitouch este unul de o dimensiune considerabilă ce te va face să uiți și să consideri inutil folosirea unui mouse pe acest laptop. Mulți potențiali cumpărători de Macbook Air nu își imaginează unde ar încăpea și niste difuzoare la o grosime de doar 1,7 cm. Acestea sunt acolo, fără niciun dubiu, dar absolut toți cumpărătorii sunt de-a dreptul impresionați de calitatea și puterea sunetului. În ceea ce privește design-ul Apple nu dă greși niciodată, fie că este vorba de un telefon, o tabletă sau un laptop. Carcasa Macbook-ului  Air este confecționată dintr-un aluminiu dur ce nu produce niciun zgomot la închiderea capacului. Acesta rezistă la căzături și la șocurlei pe care le poate suferi.

acă ar trebui să comprim totul într-o concluzie, trebuie să știi că Macbook Air are un mare DA! Deși nu este un laptop pe care să te poți juca intens, excelează la portabilitate, putere, utilizarea simplă și la durata de viață foarte ridicată, ceea ce îl face una dintre cele mai bune alegeri de pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *