O firmă din Botoșani lansează, în premieră, servicii on-line de programare pentru schimbarea anvelopelor

wem-blay srl, stiri, botosani, programari on-line, anvelopeO firmă din Botoșani a lansat, în premieră, servicii on-line de programare pentru schimbarea anvelopelor. Măsura a fost luată pentru a veni în întâmpinarea clienților care nu au timp de așteptare în service-urile auto și vulcanizări pentru înlocuirea anvelopelor, în special în sezonul toamnă-iarnă și în sezonul primăvară-vară.

Societatea comercială Wem-Blay SRL, care funcționează pe Calea Națională 25, vis-a-vis de Pracktiker, a creat o secțiune specială pe site-ul propriu www.wemblay.ro unde cei interesați pot solicita programare pentru schimbarea anvelopelor.

Firma oferă, de asemenea, servicii de vânzare jante și anvelope pentru orice tip de autoturism sau autoutilitară, dar și servicii de găzduire anvelope în extra-sezon.

Informații suplimentare pot fi obținute și la telefon 0748.904.052 sau prin e-mail: [email protected]

Intră aici pentru a vedea cum se fac programările!

wem-blay srl, stiri, botosani, programari on-line , anvelope

One thought on “O firmă din Botoșani lansează, în premieră, servicii on-line de programare pentru schimbarea anvelopelor

  1. E incurajator pentru noi ca si consumatori sa vedem ca sunt si firme care se gandesc si la confortul clientilor.FELICITARI Wem-Blay.O idee geniala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *