Nova Apaserv rămâne cu cinci directori, după plecarea lui Cătălin Fetcu la Primăria Botoșani

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaReprezentanții Consiliului Județean nici nu vor să audă de o altă persoană care să fie angajată pe postul de director tehnic la societatea Nova Apaserv, post lăsat liber de Cătălin Fetcu. Vicepreședintele CJ, Liviu Toma, a declarat că atribuțiile lui Fetcu trebuie luate de unul din ceilalți cinci directori rămași, iar în caz de refuz persoanei respective să nu i se mai prelungească contractul de mandat.

Consiliul de Administrație trebuie să identifice din rândul directorilor existenți cu contract de mandat un director care să fie de acord să preia atribuțiile și să-și asume în același timp proiectele europene.  Nu cred că este necesar să aduci o altă persoană, fiind și așa șase la număr. Să preia atribuțiile, și eu cred că sunt directori care au capacitatea și pot prelua. În caz că refuză, se poate ține cont și de acest aspect și să nu se prelungească contractul de mandat. Nu sunt de acord să fie adusă o altă persoană, pentru că dacă vine cineva din afară trebuie să se familiarizeze, să vadă în ce stadiu e. Așa directorii care sunt în unitate cunosc problemele”, a spus Liviu Toma.

Cătălin Fetcu va pleca ca director la Direcția Dezvoltare din cadrul Primăriei Botoșani.

2 thoughts on “Nova Apaserv rămâne cu cinci directori, după plecarea lui Cătălin Fetcu la Primăria Botoșani

  1. Nova Apa Serv nu are nevoie decat de maximum 2 directori, unul pentru managementul general și unul pe domeniul economic, ceilalti n-au ce cauta intr-o unitate cu atitea probleme si cu o activitate generala foarte proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *