Reprezentanții Consiliului Județean cer socoteală directorilor Nova Apaserv cu privire la pierderile de apă din reţea

directori nova apaserv cristina panait cristian romanovschiReprezentanții Consiliului Județean cer directorilor de la Nova Apaserv să stabilească cota de pierdere de apă din rețea și să ia măsuri în acest sens. Vicepreședintele CJ, Liviu Toma, spune că nu este normal ca pe perioada verii cantitatea de apă facturată către consumatori să fie relativ aceeași ca pe perioada iernii, iar contul pierderilor de apă să fie diferit. Potrivit reprezentantului CJ, 30-40% din apă nu se regăsește în sistem, în anumite perioade.

like facebook, stiri, botosaniCu alte cuvinte, nu este normal ca într-o perioadă de secetă, când nici nu ajunge apa la Flămânzi, să avem același consuma de apă ca în zilele în care a plouat non-stop. Înseamnă că este o problemă pe care directorii de acolo trebuie să o identifice și să o clarifice. Inclusiv mitul că se pierde apă, se fură apă trebuie combătut. Undeva 30-40% din apă în anumite perioade nu se regăsește în sistem. Trebuie ca directorii să facă o analiză clară și să vadă ce se întâmplă. Vom cere prin reprezentantul CJ în AGA să se ia măsuri și să ceară socoteală Consiliului de Administrație, pentru că ei au dat mandat directorilor”, a menționat vicepreședintele CJ Botoșani.

One thought on “Reprezentanții Consiliului Județean cer socoteală directorilor Nova Apaserv cu privire la pierderile de apă din reţea

  1. Acum nu s fan nici Panait, nici Jitarasiu dar ce treaba au ei cu pierderile??? Cj știe ca e treaba lui Petrușcă dar na cu sa se ia de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *