Aroma Caffe a deschis al doilea shop „Coffee to go” în municipiul Botoșani

aroma caffe, stiri, botosani, coffee to go, pietonalul uniriiAroma Caffe” a deschis, miercuri la prânz,  al doilea shop „Coffee to go” în municipiul Botoșani. Este vorba despre coffee- shopu-ul de pe Pietonalul Unirii, vis-a-vis de Cinema Unirea.
Noul shop va fi deschis, miercuri, până la ora 17.00, iar toți clienții vor beneficia de gratuitate la produsele pe baza de cafea.
Ulterior, „Aroma Caffe”  va fi deschis zilnic între 7.00 și 22.00.
Acesta este al doilea al spațiu pe care „Aroma Caffe”  l-a deschis în municipiu, după cel de pe strada Marchian, la intersecţia cu Calea Naţională, în apropierea Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale.
aroma caffe, stiri, botosani , coffee to goAroma Caffe” oferă gustul adevărată al cafelei italiene, produsă după o rețetă originală și cu echipamente performante.
Aroma Caffe”  oferă o gama variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune, caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.
Oferta Aroma Caffe o găseşti pe pagina de Facebook/ Aroma Caffe Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *