FOTO Mai mulți angajați ai ISU Botoșani, avansați în grad. Cine sunt ei!

avansari grad isu 1Mai multe cadre de la Inspectoartul pentru Situații de Urgență Botoșani au fost avansate în grad, miercuri, într-un cadru festiv la care a participat și prefectul Dan Șlincu. Este vorba de patru ofițeri, 24 de subofiței și un maistru militar.

Astfel, a fost înaintat în gradul de colonel Cornel Guluță, în gradul de locotenet-colonel- Achiței Corina, în gradul de capitan Cercel Oana Elena, și în gradul de locotenent Dohotariu Vasile.

De asemenea, începând cu data de 1 august, au fost înaintați în grad mai mulți subofițeri și un maistru militar, respectiv. în gradul de maistru militar-Burlacu Andrei, în gradul de plutonier adjutant șef-Chiorescu Alin, Dumbrăveanu Adrian Mugurel și Marinescu Marian.

În gradul de plutonier adjutant: Adumitrăcesei Romeo-Alin, Anușcă Constantin, Petrei Cătălin, Bahrin Marius, Bursuc Emilian, Cășeriu Valentin, Condrea Petrea Dan, Cuzic Niculai, Dănilă Mitică, David Ovidiu, Florariu Dan, Ignat Cătălin, Luncașu Cristian, Maxim Laur, Ostafe Cătălin, Păpușoi Florin, Radu Iulian. Sîrghea Dan.

În gradul de plutonier major au fost avansați: Giosu Lucian și Grigoruță Ionuț, iar în gradul de plutonier Guzu Andrei.

În cadrul festivității, pentru rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională, lt.col. Petru Pălimariu, mr. Ilie Mihai Diaconu, plt. maj. Ciprian Dănuț Crainiciuc și plt. adj. Ion-Marius Purice au fost recompensați cu Semnul onorific „În Serviciul Patriei”, pentru 15 ani de activitate, iar plt. adj. șef Neculai Cristian Timofte, plt. adj. Gabriel Ion Hudișteanu, plt. adj. șef Dragoș Hudișteanu, plt. adj. Mihai Dănilă, plt. adj. șef Marius Constantin Grădinaru, lt. (r ) Viorel Brînzac și maistru militar principal ( r ) Relu Dragoman, pentru 20 de ani de activitate.

Alături de pompieri, au fost prezenți: prefectul județului, Dan Constantin Șlincu, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ, șeful UPU – SMURD, dr. Ramona Guraliuc și directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, dr. Mihai Murariu.

Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani le-a cerut subordonaţilor să lucreze, în continuare, în echipă, să de-a dovadă de onestitate, modestie şi responsabilitate. „ Înaintarea în grad și avansarea în funcție sunt elemente definitorii pentru cariera oricărui militar. Sunt momente de bucurie, de satisfacţie și de recunoaștere a muncii și efortului depus de către fiecare dintre noi. Inspectoratul este puternic atunci când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă şi al respectului faţă de colegii de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect şi recunoaştere a muncii. Faptul că suntem 

avansari grad isu

avansari grad isu 3

avansari grad isu 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *