Control la Spitalul TBC, după ce mai mulți asigurați au reclamat că au fost puși la plata unor investigații medicale

Spitalul TBC BotosaniCorpul de control al Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani verifică Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) Botoșani,  după ce mai mulți asigurați au reclamat cum că ar fi fost puși la plata unor investigații medicale.

Carmen Nicolau, președintele CAS Botoșani, susține că este un abuz ca un spital să încaseze contravaloarea unor investigații de la persoane asigurate.

like facebook, stiri, botosaniLa Spitalul TBC urmărim încasarea veniturilor proprii la asigurați, respectiv contravaloarea unor investigații paraclinice de la persoane asigurate. Spitalul a încasat bani pentru investigații medicale de la persoane asigurate. Nu este în ordine ca persoana care vine cu card, cu bilet de trimitere de la medicul de familie și este asigurat să plătească investigațiile. Nu am avut multe reclamații, dar o singură reclamație dacă avem trebuie să o verificăm, pentru că noi urmărim în principal interesul asiguratului. Este un abuz ca spitalul să încaseze contravaloarea unor investigații de la persoane asigurate, decât dacă persoanele solicită în mod expres lucrul acesta. Tocmai asta vrem să verificăm”, a menționat Carmen Nicolau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *