Scandal în Parcul Tineretului aplanat de mascați și jandarmi

masini de politie, parcul tineretului, stiri, botosaniPoliţiştii municipiului Botoşani au fost solicitaţi, luni, să intervină pentru aplanarea unui conflict care avea loc într-un imobil din zona Parcului Tineretului.

Echipajele de poliţie ajunse la faţa locului au constatat că doi bărbaţi, de 43, respectiv 28 de ani, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice la locuinţa unuia dintre ei şi pe fondul unor discuţii contradictorii, au avut un conflict spontan, împrejurare în care s-au agresat reciproc. Pe timpul încăierării bărbatul de 28 de ani l-a lovit pe cel de 43 de ani cu un obiect înţepător în membrul inferior stâng.

like facebook, stiri, botosaniPe timpul intervenţiei la faţa locului, în apropiere şi-au făcut apariţia mai multe rude ale bărbaţilor precum şi alţi locatari ai imobilului, care au încercat împiedicarea poliţiştilor de a-l conduce pe tânărul de 28 de ani la sediul unităţii pentru audieri. Totodată, aceştia au încercat să împiedice şi echipajul de prim ajutor să îi acorde îngrijiri medicale victimei.

Pentru a preîntâmpina escaladarea situaţiei conflictuale respective, la faţa locului a fost redirecţionat un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale, precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, starea de tensiune fiind imediat aplanată.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, care va fi soluţionat procedural.

Totodată, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 4.200 de lei pentru provocarea unui scandal. De asemenea, persoanele care au împiedicat poliţiştii să îşi desfăşoarea atribuţiile de menţinere a ordinii publice au fost sancţionate contravenţional, cuantumul amenzilor fiind de 19.000 de lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *