Problema mamelor minore, în atenția unui medic botoșănean

mama minoraProblema mamelor minore, în atenția unui medic botoșănean. Deputatul PSD, Tamara Ciofu, a declarat că vacanța parlamentară din acest an va fi una activă. Ea a spus că, împreună cu colegii săi parlamentari, va merge în comunitățile din județ unde va ține ore de educație sanitară.

Medicul botoșănean a atras atenția că pe lângă fenomentul maternității timpurii, ne confruntăm cu un alt fenomen: suicidul la copii.

like facebook, stiri, botosaniVrem ca împreună cu asistentul comunitar, cu medicul, cu educatorul din comunitate să merge la ședințele de consiliu local să discutăm cu toată lumea, să ne implicăm și să țintem ore de educație pentru sănătate, să arătăm ce înseamnă un trusou al unei lehuze, să arătăm ce trebuie să existe în sacoșa fiecărei femei gravide care se prezintă la maternitate, Pentru acest lucru nu e nevoie de teorie, nu e nevoie de o legislație suplimentară e nevoie de seriozitate și disciplină atunci când îți asumi ceva. Vrem să vedem cu ce situații se confruntă tinerii”, a menționat Tamara Ciofu.

Județul Botoșani se numără printre județele fruntașe cu mame minore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *